28.3 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà suspen terminis tributaris pel Covid-19

L’alcalde Enric Marquès anuncia mesures per fer front a l’impacte econòmic i social originat per la pandèmia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passat 17 de març ja s’havia que quedaven aplaçats els cobraments d’impostos municipals i d’acord amb aquest anunci l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès va signat dijous el decret que adopta mesures fiscals extraordinàries i urgents per prorrogar, ajornar i fraccionar el pagament dels tributs municipals per fer front a l’impacte econòmic i social originat pel Covid-19.

Això inclourà autoliquidacions, liquidacions i rebuts dels padrons de contribuents del municipi que es trobin en període voluntari de pagament i de tots els deutes en període executiu, amb data de finalització de pagament posterior al 18 de març (quan va entrar en vigor el Reial Decret-llei 8/2020). D’altra banda, el decret autoritza l’atorgament de fraccionaments de pagament en fraccions mensuals sense interessos, prèvia sol·licitud de la persona interessada (abans del 30 de desembre d’enguany).

Aquesta mesura urgent s’ha adoptat a causa del moment excepcional actual causat pel virus Covid 19, l’estat d’alarma declarat i el seu impacte immediat en comerços, restauració, autònoms, petites empreses i a tota la ciutadania de la Bisbal.

A través del requadre es pot visualitzar el nou calendari fiscal de 2020 a la Bisbal d’Empordà

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -