26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal expropia la finca de Can Formatger per acord mutu

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El dilluns 10 de maig el Ple Municipal extraordinari de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar per unanimitat facultar a l’alcalde Enric Marquès per tancar l’expedient d’expropiació de mutu acord de Can Formatger, una antiga nau industrial del sud de la ciutat, que ja va ser qualificada pel POUM el 2015.

L’acord posa fi a un conflicte que va iniciar-se fa 40 anys, i ha estat possible gràcies a la cooperació de les persones propietàries de la nau que, des del juliol de l’any passat, s’han anat trobant amb l’alcalde per formular l’acord.

Can Formatger enceta ara una nova etapa, que arrencarà amb un estudi de l’edifici pels serveis tècnics municipals i la posterior adequació dels seus espais, amb l’objectiu final que esdevingui un equipament al servei de la ciutadania bisbalenca.

Enric Marquès ha volgut agrair als propietaris la seva predisposició a l’acord: «Vull agrair a la Sra. Maria Masgrau; al Sr. Albert Formatger, que malauradament ens va deixar el mes d’octubre passat; i a la Sra. Maria Elena Alemany, la predisposició que han mostrat des del primer moment per arribar a aquest acord, que marca l’inici d’una nova etapa que ens ha d’ajudar, amb la col·laboració de tothom, a consolidar el nostre projecte de ciutat».

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -