12.3 C
Pals
Dissabte, 3 desembre 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell quatre joves en pràctiques

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ajuntament de Palafrugell acaba d’incorporar 4 joves, menors de 30 anys i beneficiàries del programa de Garantia Juvenil. El projecte forma part d’una estratègia europea amb l’objectiu de facilitar l’accés als joves al mercat de treball, i d’aquesta manera, lluitar contra l’atur juvenil; i està impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’Ajuntament participa en aquest programa per quart any consecutiu.

Des de la setmana passada, les contractades s’han incorporat a diverses àrees de l’Ajuntament: Urbanisme, Biblioteca municipal, SOMI (Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP) i Servei d’Informació Geogràfica (GIS).

Cada uns d’elles comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, durant els 6 mesos de pràctiques hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. Les joves contractades havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquests contractes de treball estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Joves en pràctiques

Joan Vigas, primer tinent d’alcalde, i Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, acompanyats de les 4 joves contractades en pràctiques.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -