9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós defensa que ha actuat “correctament” per protegir la Pineda d’en Gori

Després de l'anunci de la denúncia que interposarà la plataforma Salvem la Pineda d'en Gori a l'Ajuntament, el Govern reitera que no han incomplert la Llei de Patrimoni Cultural

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'Ajuntament de Palamós defensa que ha actuat "correctament" per protegir la Pineda d'en Gori
Loading
/

L’ACN va publicar en els darrers dies que la plataforma Salvem la Pineda d’en Gori es querellarà contra l’Ajuntament de Palamós per haver concedit una llicència d’obres a una constructora, que té previst edificar tres blocs d’apartaments de luxe en aquest indret, que és un Bé Cultural d’Interès Nacional. El consistori palamosí assegura que han actuat “correctament” i que han seguit tots els procediments “pertinents”. Defensen, també, que no estarien incomplint la Llei de Patrimoni Cultural com exposa la plataforma Salvem la Pineda d’en Gori, atès que “la zona on es construiran aquests edificis és molt propera a la Urbanització de Sant Esteve i el càmping King’s”, de manera que és un espai “urbanitzable”.

L’equip de govern de Palamós, d’altra banda, transmet que es faran dos edificis i no tres, com apunta la plataforma veïnal. Paral·lelament, indiquen que si s’ha de bloquejar l’operació, caldrà indemnitzar la constructora, i això comportaria endeutament del municipi. L’alcalde de la vila palamosina, Lluís Puig, ha manifestat a Ràdio Capital que, al llarg del temps, s’han fet modificacions al Pla d’Ordenament Urbanístic Municipal que han permès garantir “una major protecció” de la Pineda d’en Gori, ja que és pública.

Finalment, Puig ha volgut adreçar un missatge de calma i garanteix que “tothom podrà continuar gaudint de la Pineda d’en Gori, perquè és pública i està protegida”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -