Voreres de Torroella de Montgrí Pressupostos Participatius_2
Voreres de Torroella de Montgrí | Imatge de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

Les voreres a Torroella de Montgrí seran més accessibles una vegada s’elimini el desnivell existent entre la vorera i la calçada.

El projecte és el resultat dels primers pressupostos participatius que es van organitzar durant el 2017. L’actuació té un cost de 75.000 euros i permetrà que qualsevol persona pugui creuar les voreres sense cap dificultat.

Aquestes actuacions estan distribuïdes per diferents indrets de Torroella de Montgrí. Les voreres s’han seleccionat seguint els recorreguts més freqüentats per vianants. S’ha començat per l’eix que comunica el Col·legi Guillem de Montgrí i la llar d’infants El Petit Montgrí, amb el CAP, pels carrers del Roser, Santa Caterina, Portal de Santa Caterina, passeig de l’Església, carrer de l’Església, carrer Hospital i carrer del Dr. Molinas.

Voreres de Torroella de Montgrí | Imatge de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí

També s’han definit dos itineraris més: un segon entre el tanatori i la plaça Quintana i Combis i l’Espai Ter, passant pels carrers Víctor Català, Figueres i Girona; i un altre entre el polígon i la plaça de la Vila, passant per la carretera, el passeig i el carrer Primitiu Artigas.

La planificació de l’actuació s’ha definit en una comissió municipal que també en farà el seguiment de la seva execució. en aquesta comissió, a banda de tècnics municipals, hi ha el veí Joan Surroca, promotor de la proposta dins dels pressupostos participatius, i membres de les AMPA, de les entitats de gent gran, de Càritas i Creu Roja.