25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

“Menjar peix salvatge acabarà sent un luxe”

Alfons Garrido, membre de la Càtedra Estudis Marítims de la Universitat de Girona i tècnic del Museu de la Pesca, ha assegurat a Ràdio Capital que “al futur, menjar peix salvatge acabarà sent un luxe”.

El Museu de la Pesca i la Càtedra d’Estudis Marítims han editat un estudi sobre la història de la pesca marítima als Països Catalans. Garrido n’és un dels autor si ha analitzat al Supermatí el present i el futur del sector de la pesca.

Assegura que s’està passant per una situació complicada i que es troba en una època de renovació. Explica que cal “donar valor al producte un cop pescat”.

Com a conseqüència d’això, al futur, assegura, menjar peix salvatge acabarà sent un luxe. Per exemple, la gamba augmentarà de valor.

Sobre el llibre que ha escrit junt amb altres acadèmics, assegura que és perfecte pels amants de la pesca, la història i el peix.

L’obra recull diverses aportacions científiques que descriuen i analitzen la situació actual, el potencial i els reptes que afronta la investigació històrica sobre les activitats pesqueres d’aquest tram del litoral mediterrani.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios