3 C
Pals
Dimecres, 1 desembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós finalitza una important fase d’arranjament de voreres i de carrers del municipi

Amb les tasques darreres tasques de remat de voreres que es realitza al carrer de Pere Joan, l’Ajuntament de Palamós finalitza aquesta setmana una important fase d'arranjament de voreres i carrers del municipi que durant aquest darrers mesos s'han anat executant.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Es tracta de les actuacions de millora de voreres realitzades als carrers de Foment, Sant Joan Baptista de la Salle i Montaner, on s’han creat vials de pas de vehicles de 3,5 m amb la construcció de voreres entre 1,00 a 1,40 m d’amplada. Aprofitant aquestes obres també s’ha realitzat la canalització d’una nova xarxa de distribució d’aigua potable.

També s’ha millorat el camí de Roqueta, situat al barri de les Cases Noves i uneix els carrers de Santa Joaquima de Vedruna i el de Roqueta. L’arranjament en aquest camí s’ha centrat principlment en en el seu primer sector, on s’ha aplicat una base de formigó per minimitzar els efectes que tenia l’aigua de pluja en la superfície d’aquest tram, fins ara amb base de sauló. A la resta del camí es varen cobrir els sots amb gresa i es va anivellar el ferm.

En aquest gruix d’obra pública també si han sumat els carrers de l’Ametlla de Mar i de Pere Joan, on a banda de l’arranjament de voreres també si ha dut a terme l’asfaltatge dels respectius vials, i en el Ametlla de Mar s’hi ha sumat la ubicació de nous fanals.

Cal destacar que el material resultant del fressat del paviment es reaprofitarà per a la regularització de la superfície de sauló del primer tram del carrer de la Font, així del carrer Maria Aurèlia de Capmany i l’aparcament del Carrer Riera. El setembre vinent es tornarà a reprendre l’execució d’un nou pla d’asfaltatges al municipi, que en aquest cas inclourà trams del carrer de Joan Vilar (entre els carrers de Conrad Pallí Batet i de Rentadors); així com diverses seccions de les avingudes de Catalunya i de l’Onze de Setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alícia Rey & Jan Buxeda presenten “Nadales de Sofà”

“Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal). Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -