24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals organitza el primer Estiu Jove

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Del 3 al 28 de juliol els joves de Pals podran gaudir de les activitats de la primera edició de l’Estiu Jove. Una de les particularitat és que entre tots els participants decidiran quines activitats es desenvoluparan i s’organitzaran.

Entre les activitats que es preveuen celebrar destaquen sortides a l’entorn de Pals, curses d’orientació, descobertes, festes de l’escuma, visites a parcs aquàtics, tallers de percussió corporal o activitats com el Palsxef.

Tot i així, seran els mateixos joves qui decidiran les activitats que finalment es realitzaran. Amb la finalitat de promoure la seva participació i el treball en equip, cada setmana els joves proposaran i acordaran quines activitats es realitzaran la setmana següent i col·laboraran en la seva organització.

L’Ajuntament de Pals llança aquesta oferta d’activitats d’estiu dirigida als joves d’entre 12 i 16 anys. Una iniciativa pensada per aquells joves que se senten grans per inscriure’s al Casal d’Estiu, però alhora, encara no tenen edat per treballar.

Tot i que inicialment les activitats de l’Estiu Jove només es desenvoluparan el juliol, des de l’Ajuntament no es descarta que, si es genera la demanda, es puguin programar activitats pel proper mes d’agost.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -