5 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols reclama la cessió de l’edifici de Palm Beach

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passat dia 5, el Punt Avui, publicava la notícia sobre la incoació d’un expedient per tal d’avançar la caducitat de la concessió que l’empresa ganxona Touring Comercial, té sobre l’edifici dels antics bans de Sant Elm. La manca d’ús i l’estat d’abandó de l’edifici, juntament amb una ampliació il·legal de l’edifici haurien motivat l’expedient.

Avui, al Supermatí de Ràdio Capital, el Tinent d’Alcalde d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, ha explicat els detalls sobre aquest assumpte. Segons Saballs, l’empresa concessionària, que té en estat d’abandó l’edifici, estaria tramitant documentació administrativa amb la finalitat d’esgotar el període de la concessió, que venç el 2018, per així tornar a concórrer-hi i una vegada tornada adjudicar la concessió de l’edifici, poder buscar un inversor per rehabilitar-lo o fins i tot fer-hi negoci, traspassant-la.

L’edil guixolenc, ha reclamat la titularitat de l’espai (que ara està en mans de l’Estat) per a l’Ajuntament, afirmant que és el consistori qui coneix millor la realitat (i per tant les necessitats) local.

Amb tot, l’Ajuntament de Sant Feliu, està fent feines de condicionament de les zones properes a l’edifici.

Escolta l’Entrevista

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -