21 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella reurbanitzarà el carrer on hi ha un important esvoranc

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Torroella de Montgría ha decidit que reurbanitzarà completament el carrer de Fàtima que a dia d’avui suposa un perill per a la via degut al deteriorament causat pel pas d’un camió.

Va ser el passat mes de novembre quan un camió que pesava grans tones va passar pel carrer i va fer un gran forat que amb el pas dels dies ha acabat afectant a la seguretat de la via, especialment per les patologies detectades amb tub del col·lector d’aigües de la muntanya.

L’incident va ser a conseqüència del deteriorament d’aquesta canonada, que està malament des dels anys seixanta i ha provocat la progressiva erosió del terreny del carrer. A causa d’això es va fer una exhaustiva inspecció per valorar els danys i l’estat dels serveis afectats, i es va poder veure que la canonada estava esquerdada, amb deformacions i erosions, pel que el millor era fer un canvi a tot el carrer.

El regidor de Promoció d’Urbanisme, Jordi Oliver, ha afirmat que aquest carrer és important pel pas de serveis que hi tenen lloc, ja que a banda del col·lector de la muntanya i dels serveis propis dels habitatges del carrer, hi passa una línia de mitja tensió i la canonada d’impulsió d’aigua de la potabilitzadora al dipòsit de Torroella. Aquest conjunt de fets fan que s’hagi d’actuar de manera immediata, i, de fet, es preveu iniciar les obres a mitjans de març, amb un cost de més de 450.000 euros.

Gràcies a aquesta actuació no només milloraran els serveis, sinó que augmentarà la qualitat urbana de la via, que tindrà voreres més amples.

L’alcalde, Jordi Colomí, i Oliver ja van informar als veïns dels detalls de la millora i ja han realitzat, juntament amb el regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, i un tècnic municipal, una visita al carrer per comentar sobre el terreny les actuacions que s’hi faran.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 20: 2020

Repassem tot el que va donar de si el 2020 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -