6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

Troben 1.000 plantes de marihuana a Santa Cristina d’Aro arrel d’investigar una queixa per l’estat d’un gos

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una veïna de Santa Cristina d’Aro va trucar fa pocs dies a la Policia Local per posar una reclamació per les males condiciones en les que vivia un gos del veí, qui semblava que el tenia abandonat i no li donava ni aigua.

Després d’aquesta trucada la Policia investiga el cas i es desplaça a la urbanització Golf Costa Brava, on es troben una gran plantació de marihuana, fins a 1.000 plantes, on hi havia el gos. Els van fer sospitar les finestres tapiades de la casa i la presència d’extractors, pel que van demanar l’ajuda de la Guàrdia Civil per destapar el cas amb seguretat.

Arribada la Guàrdia Civil van començar la investigació amb l’escorcoll del xalet i la detenció de l’únic habitant de la casa, un home albanès, de 29 anys i que exercia les funcions de cuidador del cultiu de droga.

El cas és que el xalet on hi havia la plantació és un lloguer i per tant la investigació policial es manté oberta per intentar arribar fins a les persones que havien ordenat el cultiu i que trafiquen amb la droga.

Per sort, l’arrestat va ajudar als agents de la policia i la guàrdia civil a explorar tota la casa i trobar totes les plantes que estaven escampades per les habitacions. La policia, juntament amb la Brigada Municipal de Santa Cristina, va retirar totes les plantes i tots els elements elèctrics que utilitzaven per alimentar el cultiu.

Últimament les comarques de Girona estan molt alerta pel que va al cultiu de marihuana, ja que se n’han detectat desenes de plantacions en poc temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -