28.7 C
Pals
Dilluns, 15 agost 2022
- Publicitat -

Calonge presenta el programa de formació, lleure i esport 2020-2021 amb més de 70 cursos

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni presenta, un any més, la seva oferta formativa, de lleure i d’esports. Es tracta del tercer any en què s’agrupa en un sol document els cursos formatius i d’oci que ofereixen Promoció Econòmica, Cultura i Esports. L’objectiu és facilitar a la ciutadania l’accés a tota l’oferta formativa i també hi ha una pàgina web al respecte.

En total, son més d’una setantena de cursos i activitats de lleure i esport els que ofereix l’Ajuntament des d’aquest mes de setembre i fins l’estiu vinent. El programa s’agrupa en tres eixos: un primer eix amb cursos de promoció econòmica (amb cursos vinculats a l’ocupació, empresa i emprenedoria), un segon bloc amb els de dinamització comunitària (que vertebra aquells mòduls de cultura, ensenyament i joventut, l’oficina de català o l’escola de música Adrià Sardó), i un tercer eix amb les activitats esportives.

Pel que fa a la promoció econòmica, l’oferta formativa integra cursos com la recerca de feina per LinkedIn, fer-se monitor de menjador, francès turístic, prevenció de riscos laborals, manteniment d’instal·lacions, jardineria, per ser administratiu laboral, com fer un vídeo currículum, el curs de manipulador d’aliments o la preparació de l’ACTIC nivell mitjà. En el vessant empresarial, hi ha cursos per crear el teu pla d’empresa, com vendre a Amazon, com ampliar les vendes amb tècniques de PNL, la gestió digital d’un negoci, com entendre la nòmina i el contracte de treball, com portar la comptabilitat o com adaptar la teva carta del restaurant en format digital. En l’àmbit de l’emprenedoria, destaquen els cursos d’eines al núvol, com publicitar-se a Facebook i Instagram, coaching, Instagram shopping i WhatsApp Business.

En referència a l’oferta cultural, d’ensenyament i joventut, l’Ajuntament programa activitats com ioga, treballs manuals, teatre infantil i juvenil, teatre per a adults, dibuix i pintura; sevillanes, rumbes, flamenc i castanyoles; dansa folklòrica catalana i sardanes, country, circ, dansa aèria i idiomes: anglès, francès, català i castellà.

En el cas de les activitats esportives, el programa aplega esports com l’atletisme, el judo, el futbol, vela, funky, handbol, patinatge artístic o tennis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mishima i el primer amor al pati de l’escola

'L'aigua clara' de Mishima fent competència a l'aigua clara de Begur
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -