12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament reformarà el consultori mèdic de Calonge

El projecte inclou la instal·lació d'un ascensor, així com altres actuacions per millorar l'accessibilitat a l'edifici, per un cost d'uns 110.000 euros

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni reformarà l’edifici del consultori mèdic de Calonge, ubicat a la plaça de la Concòrdia. Es tracta d’un projecte de millora de l’accessibilitat que inclou la instal·lació de l’ascensor que Esquerra Republicana, partit que governa al municipi, demanava feia temps. Actualment, la contractació d’aquestes obres s’està licitant, per un cost proper als 110.000 euros.

El projecte planteja posar l’ascensor a l’espai on ara figuren els lavabos i l’habitació de neteja del recinte. En declaracions a Ràdio Capital, Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni, manifestava que se situarà en aquesta zona per “no incidir en el doble espai de l’entrada i la volta catalana que hi ha a la sala d’espera, de manera que aquest patrimoni no quedés afectat”. Bell-lloch afirma que es tracta “d’unes obres molt esperades i necessàries” per a la ciutadania:

En paral·lel, aquestes obres també preveuen una reorganització de la planta baixa. S’hi incorporarà un segon lavabo adaptat i, com que l’ascensor s’ubicarà al centre de la planta, té incidència en la consulta d’infermeria que hi ha a la primera planta. Per això, aquesta consulta es trasllada a on actualment es troba a la recepció, que passarà a l’espai que quedarà lliure a la planta superior de la consulta d’infermeria.

Altres intervencions previstes sobre l’edifici son la reparació de la coberta a la zona del canaló de la façana principal amb l’objectiu d’evitar goteres, el canvi de les fusteries actuals per un millor material que aïlli tèrmicament i no es facin humitats i també es netejarà i pintarà la façana principal.

L’edifici on es troba el consultori mèdic calongí havia estat la casa de Patrici Clara, figura històrica del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -