17.9 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

L’app “Palafrugell al mòbil” augmenta un 36% les visites en un any

L’apartat que informa sobre l’aforament de les platges ha estat el més visitat, amb més de 42 mil consultes només entre els mesos de juliol i agost, quan està operatiu. En total, els usuaris han visitat més de 900 mil continguts.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’aplicació “Palafrugell al mòbil”, segons l’Ajuntament, ha rebut més de 417 mil visites durant el darrer any. L’apartat que informa sobre l’aforament de les platges ha estat el més visitat, amb més de 42 mil consultes només entre els mesos de juliol i agost, quan està operatiu. En total, els usuaris han visitat més de 900 mil continguts.

Les visites a l’app han crescut un 36% respecte el 2020 i el nombre de continguts visitats ha incrementat un 47% en comparació amb el 2020. Aquestes xifres confirmen la consolidació d’aquesta eina com un referent per la consulta d’informació per part de la ciutadania.

A banda de les platges, els continguts més visitats són l’apartat sobre la meteorologia, les notícies i l’agenda. La novetat d’aquest any ha estat l’activació d’un banner el dia del Ple ordinari a través del qual es pot visualitzar l’emissió del Ple en directe. En el mig any que porta en funcionament, ha tingut gairebé 2 mil visites.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Debut imponent de Paula Badosa a París

La begurenca es va desfer de la jugadora local, Fiona Ferro, amb una gran superioritat en el seu partit de primera ronda a Roland Garros
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -