23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Mor Lluís Puig i Casanovas, exregidor de l’Ajuntament de Palamós

Fundador de l'Autoescola Palamós, exregidor de l'Ajuntament i persona important en les files de l'extinta Unió Democràtica de Catalunya, va morir ahir als 86 anys. Puig va formar part de l'equip de Convergència i Unió que va governar amb majoria absoluta l'Ajuntament de Palamós entre els anys 1991 i 1995, amb Josep Ferrer com a alcalde.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Lluís Puig i Casanovas, fundador de l’Autoescola Palamós, exregidor de l’Ajuntament i persona important en les files de l’extinta Unió Democràtica de Catalunya, va morir ahir als 86 anys. Tal i com informa Ràdio Palamós, Puig va formar part de l’equip de Convergència i Unió que va governar amb majoria absoluta l’Ajuntament de Palamós entre els anys 1991 i 1995, amb Josep Ferrer com a alcalde.

Tot i així, l’entesa dels socis no va tenir continuïtat. Els regidors d’Unió es van desmarcar de la coalició i en les eleccions del 1995 es van presentar amb una candidatura pròpia sota la denominació Unió Palamosina Independent. Lluís Puig n’era el cap de llista i va obtenir representació. Es van mantenir en l’oposició fins que, l’any 1996, van entrar a l’equip de govern amb CiU, coincidint amb el relleu que va portar a l’alcaldia Jordi Pallí en detriment de Josep Ferrer.

Lluís Puig, un cop desvinculat de càrrecs polítics, tornaria a la palestra l’any 2016 quan va acceptar tornar a presidir l’executiva local d’Unió Democràtica, després de la renúncia de Santi Iglesias. En aquell moment, encara veia futur al partit democristià, tal i com explicava en aquestes declaracions que ara ha recuperat Ràdio Palamós:

Les previsions de Lluís Puig, però, no es complirien i la històrica UDC va desaparèixer el 24 de març del 2017.

D’altra banda, la vida professional de Lluís Puig, com hem dit, és recordada per ser el fundador de l’Autoescola Palamós, un projecte que va posar en marxa el 14 de juliol del 1964. El primer local estava ubicat al número 62 de l’aleshores carrer de José Antonio, ara President Macià. Quatre anys després es traslladaria al local de la plaça de la Vila que encara ocupa en l’actualitat. També va ser soci fundador de l’Associació Front al Mar i secretari de la seva junta directiva.

Des de Ràdio Capital de l’Empordà volem fer arribar el condol a la seva família. Que en pau descansi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -