21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

L’Associació Lúdica del barri de Mas Guàrdies visita equipaments palamosins

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Una quinzena d’integrants de l’Associació Lúdica del Barri de Mas Guàrdies, va realitzar, el dijous passat, la visita guiada a alguns dels equipaments culturals i patrimonials de Palamós. Aquesta entitat va sol·licitar a l’Ajuntament de Palamós l’organització d’aquesta activitat amb l’objectiu de fomentar el coneixement del municipi entre les persones integrants de l’entitat que, per diverses raons, no havien pogut fer aquesta aproximació.

L’activitat de visites guiades va ser organitzada per l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania amb la col·laboració del Museu de la Pesca i va permetre conèixer la història del castell de Sant Esteve de Mar, dels elements patrimonials ubicats al parc del Convent dels Agustins o bé l’exposició o les activitats que es generen en equipaments culturals com el de la Capella del Carme.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -