15 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

L’associació Salvem el Golfet de Palafrugell denuncia la inaccessibilitat a la platja del Golfet

La platja continua tancada per unes roques de grans dimensions caigudes sobre el camí de ronda i per una cinta policial que prohibeix el pas

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’associació Salvem el Golfet denuncia en un comunicat, que la platja del Golfet continua tancada per unes roques de grans dimensions, caigudes sobre el camí de ronda i per una cinta policial que prohibeix el pas. L’entitat reclama que el consistori, a 15 dies per donar obertura a la temporada d’estiu, si tot avança com es preveu, encara no s’ha pronunciat sobre l’estat de seguretat de la zona.

Salvem el Golfet explica que no saben si es retiraran les pedres, les caigudes i les que podrien caure, ni tampoc si els usuaris podran gaudir de la platja una vegada s’apliqui la fase per la Covid-19 que ho permeti. El 5 de febrer, l’associació va presentar una instància davant de l’Ajuntament de Palafrugell, on s’exposava que el pas de la borrasca Glòria havia provocat esllavissades al penya-segat del Golfet. En ella sol·licitaven la realització d’una inspecció del penya-segat i de les seves xarxes de protecció i també es demanava que s’informés a l’associació de l’estat i seguretat del penya-segat i de les xarxes. Però, indiquen que avui dia no han obtingut resposta.

L’associació diu mostrar-se preocupada per la integritat dels usuaris del camí de ronda en veure noves imatges en les quals es pot comprovar que s’han produït noves esllavissades perquè hi ha moltes més roques damunt del camí que les que hi havia el mes de febrer, segurament despreses de la xarxa que no ha pogut suportar-les, i d’altres que perillen de caure. En aquest context, Salvem el Golfet va interposar una segona instància, el 13 de maig on demanava al consistori que respongués les demandes de la instància anterior, preocupats per la inestabilitat del penya-segat, demanant que s’informi a l’associació de l’estat i seguretat del camí de ronda que arriba a la platja i que continua inaccessible per les pedres. I reclamen una resposta per part de l’ens municipal que acusen d’oblidar-se sovint de la zona del Golfet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Generalitat multa quatre grans tenidors amb 393.000 euros per no oferir lloguer social a les comarques gironines

Els expedients que s'han resolt fan referència a casos de Banyoles, la Bisbal d'Empordà, Celrà, Lloret de Mar, Palamós, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners i Vidreres.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -