8.8 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

L’Aula gastrònòmica de l’Empordà forma 15 persones a l’atur

Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Del 14 al 18 de novembre, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà va acollir i formar en matèria de cuina i sala en restaurant i bar un total de 15 persones en situació d’atur i risc d’exclusió social.

El curs, que ha estat dirigit per la formadora Berta Dotú, ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques, de les professions de cuina i de sala, incloent formació de manipulació d’aliments. El temari ha tractat punts com l’organigrama d’un restaurant; el tall de peix, carn i verdures; la mise en place; la maquinària i l’utillatge a sala i cuina; la barra i el servei; la presa de comandes; o les elaboracions de receptes amb carn, peix i vegetals, a més de postres.

Un win-win per a treballadors i empreses

Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació. Plantejaments com aquests poden ser una bona resposta a les creixents dificultats que té el sector per trobar personal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -