21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit afirma que les associacions han cobrat el 50% de la subvenció

L'EMD de l'Estartit afirma que la resta de la subvenció es farà efectiva quan l'associació presenti la justificació corresponent

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després del ressò als mitjans de comunicació, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit afirma que les associacions han cobrat una bestreta del 50% de la subvenció assignada en el pressupost. A més, afegeix que la resta de la subvenció es farà efectiva quan l’associació presenti la justificació corresponent. Ho explica el president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer.

Francesc Ferrer explica que l’atorgament de subvencions és una tasca dels serveis d’intervenció i secretaria de l’administració local. És a dir, funció de l’interventor i no del govern de l’EMD. En aquests moments l’interventor està fent l’informe per atorgar la subvenció.

Afegeixen també que “políticament s’està treballant perquè tots els tràmits relacionats amb ajudes i subvencions que dona l’EMD es desenvolupin dins la legalitat”. I és que es tracta de diners públics i, per tant, “han d’estar molt ben gestionats i totes les subvencions correctament justificades”, afegeixen des del comunicat.

“Sabem que hi ha i hi ha hagut altres maneres de procedir que no s’ajusten a la llei, però des del govern de l’EMD treballem sempre dins la legalitat i ens preocupa que hi hagi persones que no vulguin que els tràmits administratius es desenvolupin tal com marquen les lleis”, conclouen des de l’EMD.

Francesc Ferrer crida a la calma i afirma que s’està fent tot dins els paràmetres legals. Per exemple, a l’hora d’abonar el lloguer dels reis, pròximament s’aprovaran les ajudes per subvencionar els pagaments que falten de l’any 2022. Francesc Ferrer afirma que el contracte de lloguer encara està a nom de l’associació de reis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -