L’equip de Ràdio Capital felicita les festes a través d’un vídeo

- Publicitat -

Cada any, des de Ràdio Capital felicitem les festes a la nostra audiència. Aquest any, però, hem volgut posar cara a les veus que cada dia fan possible la ràdio de l’Empordà. És per això, que la nostra nadala d’enguany té forma de vídeo o millor dit, de vídeos.

Perquè en un llarg audiovisual, les més de 25 persones que fem Ràdio Capital felicitem les festes a la nostra audiència de la ràdio i de la xarxa. A més, cada felicitació individual es publicarà a Instagram.

Al vídeo s’hi poden veure cares conegudes com la d’en Jair Dominguez, en Carles Xuriguera, la Montserrat Tura, la Rosa Regàs, l’Adrià Pujol i fins a més de 20 persones destacades amb vincles amb l’Empordà, que cada dia opinen a Ràdio capital sobre l’actualitat. Però també hi sortim tot l’equip de la ràdio. Tota la redacció, els locutors de la ràdio fórmula, Àlex Mata i Marc Clapés, equip tècnic i diferents col·laborador@s que són darrere el micròfon, i que també fan possible un projecte com el de Ràdio Capital. I finalment, al vídeo també hi ha les persones que no hi surten per timidesa, per la distància o per altres circumstàncies que, tot i haver impedit que hi siguin, no evita que formin part del projecte.

D’aquesta manera us volem agrair el suport que cada dia ens doneu escoltant-nos, enviant-nos correus per denunciar situacions que després expliquem als nostres informatius, participant als nostres concursos, per visitar el nostre web, subscriure-us al nostre butlletí electrònic o simplement per haver connectat amb nosaltres en algun moment.

- Publicitat -