24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Les 13 famílies que ocupen un bloc de pisos de la Bisbal tornaran a tenir llum aquesta setmana

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Tècnics de la companyia Endesa van tallar els subministrament elèctric de l’edifici fa uns dies. Fins llavors, l’Ajuntament havia pogut mediar per tal que els restablissin la llum en les dues ocasions anteriors en què els l’havien tallat, però aquesta vegada acabat el contracte amb la promotora i per això Endesa va tallar la llum. El consistori ha fet gestions amb Servihabitat com a intermediària de CaixaBank i finalment l’entitat ha accedit a posar uns generadors perquè tinguin llum.

A més, segons ha explicat la regidora d’Acció Social, Cooperació i Habitatge de La Bisbal, Maite Bravo, Servihabitat obre la porta a fer un contracte de lloguer social a les 13 famílies. Aquest cas s’afegeix a altres ocupacions que hi ha hagut a La Bisbal en els darrers mesos, fet que ha generat una certa polèmica al municipi. Alguns sectors critiquen la facilitat amb què les persones ocupes tenen accés als pisos buits dels bancs i la manera com l’administració gestiona el problema. La regidora defensa que el consistori ha de buscar alternatives per a aquestes persones.

Escolta l’entrevista sencera a Maite Bravo

En el cas de les 13 famílies d’aquest edifici, la regidora apunta que són perfils diversos, però amb la característica comuna que els seus ingressos escassos o inexistents no els permeten accedir al mercat de lloguer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Instal·laran geolocalitzadors a dotze exemplars de duc per fer-ne seguiment i contribuir a preservar l’espècie

El primer es va alliberar a Lleida i també se'n deixaran anar al Baix Emprodà, la Catalunya Central i les Terres de l'Ebre
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -