8.4 C
Divendres, 19 abril 2024

Les baixes condemnen el Multiserveis Palamós a Badalona (70-51)

La poca rotació va passar factura i el Minguella es va imposar clarament.

El Multiserveis Palamós visitava la pista del Minguella (70-51), un duel entre dos equips de la part alta de la classificació, amb una rotació curta i amb la baixa d’ homes importants com Moha Ayachi, Albert Jordà o Dani Nicolás.

Des de l’inici del partit els locals van ser superiors i, tret dels primers tres minuts, van anar sempre per davant en el marcador. Al final del primer quart el resultat ja era de 25-15 i al descans, la millora defensiva de l’equip permetia baixar la diferència en menys de 10 punts (41-32).

A la represa apareixia el cansament degut a la poca rotació i, tot i que els palamosins ho intentaven, no aconseguien reduir diferències. En els últims 5 minuts del partit el Minguella va aconseguir trencar el partit definitivament. Els empordanesos estaven erràtics i no aconseguien controlar el rebot defensiu i un parcial de 9-0 final sentenciava el matx.

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals.