10.6 C
Divendres, 26 abril 2024

El Bisbal Bàsquet tomba el líder des de la defensa (63-54)

Importantíssima victòria dels empordanesos que es van imposar al Mataró gràcies a una defensa asfixiant.

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

Importantíssima victòria del Bisbal Bàsquet davant el millor equip de la lliga, el Mataró B.

L’inici del matx va ser l’esperat: parcial contundent dels del Maresme que dominaven a plaer el primer període (7-18) i imposaven el seu ritme de joc. A l’inici del segon quart, les variants defensives de la Bisbal van frenar el líder, que poc a poc va anar perdent el ritme del partit. La defensa zonal dels locals funcionava i el Bisbal Bàsquet s’apropava en el marcador a base del treball a darrere. S’arribava al descans amb 22-26, un marcador baix que afavoria als locals.

A la represa la dinàmica va ser similar. Defensa i més defensa dels bisbalencs que aconseguien frenar el millor atac de la competició. I en la vessant ofensiva, el seu joc els permetia anar reduint diferències fins acabar el tercer quart amb un punt d’avantatge. Quedaven 10 minuts i tot estava per decidir.

Un últim quart igualadíssim feia que els dos equips arribessin amb opcions d’emportar-se el matx. Un triple de Castelló a falta de 15 segons enviava el partit a la pròrroga i en els 5 minuts extra els empordanesos no van perdonar. Un parcial d’inici de 9-1 sentenciava i donava una victòria d’alt valor pels locals, ara mateix vuitens, que tenen la permanència a tocar.

Òdena amb 16 punts i Soler amb 13 van ser els màxims anotadors dels empordanesos.

Relacionat amb el Bisbal Bàsquet, cal fer menció que el Cadet del club s’ha proclamat camió de Girona de nivell A i el proper 10 de juny jugarà campionats de Catalunya. El seu rival a semifinals serà el campió de Tarragona.

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.