6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Les cambres de comerç gironines reclamen un acord per aprovar els pressupostos

El col·lectiu empresarial reclama superar el "dèficit acumulat d'infraestructures" a la demarcació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols han fet una crida als partits catalans perquè aprovin els pressupostos de la Generalitat el més aviat possible. A través d’un comunicat, les tres organitzacions consideren que els comptes són molt necessaris tenint en compte la inestabilitat econòmica i les incerteses en l’economia mundial.

A partir d’una consulta realitzada als membres dels plens de les cambres, un 60% dels representants veu l’aprovació com un element molt important, mentre que un 21% ho considera important. Les tres cambres aposten perquè els pressupostos del 2023 superin “el dèficit acumulat d’infraestructures” a la demarcació.

En el comunicat el col·lectiu d’empresaris insisteixen en què una vegada els pressupostos estiguin aprovats caldrà desplegar-los. De fet, consideren que les inversions són “menystingudes any rere any” i això acaba generant un dèficit que “llastra” el creixement econòmic.

Per això demanen que les formacions “immobilistes facin mans i mànigues” per consensuar un acord que beneficiï la població, més enllà dels interessos partidistes. Des de les cambres demanen que la Generalitat fomenti l’economia amb l’impuls dels pressupostos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -