23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Trànsit engega una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines

L'any passat hi va haver un repunt i enguany la tendència es manté

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Trànsit ha engegat una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines. El 2021 un total de 135 persones van morir en 127 accidents en zona interurbana a Catalunya, un 22,9% menys respecte al 2019, any de referència.

Tanmateix, a Girona, amb 34 morts el 2021 i 27 el 2019, hi va haver un increment de gairebé el 26%. Des de l’1 de gener d’enguany, 35 persones han mort en 33 accidents de trànsit a la demarcació. Una dada que suposa un increment de gairebé el 30% respecte del 2019 i gairebé un 10% respecte de l’any passat, quan durant el mateix període n’hi va haver 32. De fet, els morts registrats fins ara a la demarcació ja superen el total que hi va haver en el conjunt de l’any tant el 2019 com 2021.

Per fer front a aquest repunt, Trànsit ha impulsat la campanya sota el lema ‘El punt de sortida comença amb tu. A la carretera, sigues viu. Viu-la amb seguretat’, apel·la a la responsabilitat dels usuaris a la carretera. Trànsit a més, ha fet adaptacions per a diferents col·lectius com ara ciclistes, vianants, motoristes i ocupants de turisme.

La campanya, que se centra en missatges genèrics de seguretat viària, es difondrà en premsa escrita, exteriors i xarxes socials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Massi Baix Ter aconsegueix el doble en una prova de la Copa d’Espanya a Abanilla

Ainara Albert ha quedat primera en la prova i el segon lloc ha estat per Íngrid Ruiz.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -