12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Trànsit engega una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines

L'any passat hi va haver un repunt i enguany la tendència es manté

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Trànsit ha engegat una campanya de conscienciació per reduir la sinistralitat a les comarques gironines. El 2021 un total de 135 persones van morir en 127 accidents en zona interurbana a Catalunya, un 22,9% menys respecte al 2019, any de referència.

Tanmateix, a Girona, amb 34 morts el 2021 i 27 el 2019, hi va haver un increment de gairebé el 26%. Des de l’1 de gener d’enguany, 35 persones han mort en 33 accidents de trànsit a la demarcació. Una dada que suposa un increment de gairebé el 30% respecte del 2019 i gairebé un 10% respecte de l’any passat, quan durant el mateix període n’hi va haver 32. De fet, els morts registrats fins ara a la demarcació ja superen el total que hi va haver en el conjunt de l’any tant el 2019 com 2021.

Per fer front a aquest repunt, Trànsit ha impulsat la campanya sota el lema ‘El punt de sortida comença amb tu. A la carretera, sigues viu. Viu-la amb seguretat’, apel·la a la responsabilitat dels usuaris a la carretera. Trànsit a més, ha fet adaptacions per a diferents col·lectius com ara ciclistes, vianants, motoristes i ocupants de turisme.

La campanya, que se centra en missatges genèrics de seguretat viària, es difondrà en premsa escrita, exteriors i xarxes socials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -