10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Les farmàcies de Sant Feliu allargaran el torn

També, totes les persones majors de 70 anys ebran una atenció personalitzada per telèfon mentre duri l’emergència sanitària

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les farmàcies locals de Sant Feliu de Guíxols que estiguin de guàrdia allargaran el torn durant tota la nit, de manera que estiguin sempre a l’abast, evitant així que els usuaris hagin de desplaçar-se fora de Sant Feliu de Guíxols, tal i com s’ha informat des de la ràdio municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Així doncs, mentre duri l’estat d’alarma pel Covid-19, s’ampliarà el servei tota la nit i per tant les farmàcies de guàrdia no tancaran a una hora concreta de la nit.

A més, l’Ajuntament també farà a partir d’ara un seguiment personalitzat per telèfon a totes les persones majors de 70 anys residents a Sant Feliu de Guíxols mentre duri l’emergència del coronavirus. L’alcalde del municipi, Carles Motas, ha explicat que és una feina de gran abast, ja que són més de 3.000 persones i les volen trucar a totes. Així ho faran les persones que treballen a l’Ajuntament a més d’assumir les seves feines diàries. Motas va explicar a la ràdio municipal que volen saber si les seves necessitats bàsiques estan ateses.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -