27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni també farà seguiment de les persones majors de 75 anys

També ha creat dues brigades municipals d'emergència i han aplicat d'altres mesures per la situació generada pel Covid-19

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, ha explicat per les xarxes socials noves mesures i ha agraït a la ciutadania la col·laboració.

D’una banda, s’ha fet el repartiment de les targetes menjador. Es van entregar la setmana passada entre dijous i divendres. Les que no es van poder entregar, estaran a la Policia Municipal o a Serveis Socials.

Bell-llonch també ha anunciat que trucaran a les persones majors de 75 anys per fer seguiment, i ha demanat que si algú coneix una persona a qui no se li fa aquest seguiment, ho faci arribar. Així doncs, es crearà un equip de treball per fer les trucades i saber si aquestes persones necessiten algun servei.

També s’ha creat un equip de brigada per casos excepcionals i actuacions d’emergència. Bell-llonch ha explicat que servirà per casos molt puntuals.

L’alcalde ha assegurat que per la seva banda, la brigada dels lampistes solucionaran tots els punts foscos del municipi, però que cal “paciència perquè no tots poden treballar.”

D’altra banda, Bell-llonch ha anunciat que la Policia Local ha adquirit un canó d’ozó per desinfectar dependències municipals per tenir una seguretat extra. “Una mesura molt bona per la gent que treballa i per les persones que hagin de venir per una urgència.”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -