22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

Les galeries Carme: el nou espai polivalent de Palamós

Una superfície de 500 m2 que vol ser l'equipament de referència per les associacions i entitats palamosines

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El local municipal de les galeries Carme de Palamós s’ha convertit en un gran espai polivalent de les entitats al centre del municipi. Té una superfície de 500 m2 i quan acabin les obres de redistribució dels espais interiors es farà una jornada de portes obertes aquest dissabte 25 de gener.

El projecte ha permès la creació d’una gran sala amb cabuda de fins a 300 persones, que si es requereix, es podrà dividir en dos espais diferenciats. També s’ha habilitat una sala de reunions i un despatx, a banda de dos magatzems i lavabos. Les obres han inclòs també la instal·lació de nous tancaments exteriors així com renovació d’equipaments com ara la climatització.

A aquest espai cal sumar també el que està situat just al seu davant, de 60 m2 i independent del primer. Es tracta del nou Espai Jove que actualment s’està condicionant i equipant, creant les diverses zones d’activitat, entre altres l’espai audiovisual i multimèdia, els elements per tallers i jocs, zona d’estudi, així com el mobiliari genèric.

Aquestes noves dependències també son seu de les àrees municipals de Joventut, Cooperació i Solidaritat, així com de Participació, i es volen convertir en l’equipament de referència per les associacions i entitats palamosines. D’aquesta manera l’actual Punt Jove de Palamós, ubicat al carrer de Santa Marta i seu fins ara de l’Àrea de Joventut, també es converteix en espai polivalent per a les activitats de les entitats locals. Per això, a partir del dilluns vinent, dia 27 de gener, totes les entitats que ho desitgin podran sol·licitar, directament al mateix equipament, la utilització dels diversos espais d’aquest local.

Aquest equipament ja va ser remodelat l’any 2015 i fins a l’inici del projecte d’obres que ara ha finalitzat, acollia principalment un sala d’exposicions i d’actes, i dues sales independents i diàfanes. Malgrat l’espai i la ubicació, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent. Les obres realitzades per aquesta nova proposició de l’espai varen ser adjudicades a l’empresa Comsa Service Facility Management SAU, per 130.521,49 euros.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -