14.3 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Les jornades de gastronomia de l’Institut Baix Empordà acull a cuiners de la comarca

Entre els especialistes hi ha participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha estrenat unes jornades de gastronomia on han participat el cuiner Toni Izquierdo, el Bar Muntanya de l’entitat Trampolí i el Museu del Suro, segons explica el Punt Avui.

L’alumnat ha aprofitat l’experiència de cuiners del Baix Empordà, sobre productes de proximitat, cellers de tres DO, baristes, bartenders i empresaris i emprenedors del món de la forneria i la pastisseria.

Les jornades han estat dirigides per l’alumnat del Programa de Formació i Inserció d’hosteleria: el grau mitjà de cuina i serveis en restauració, forneria i pastisseria, i els superiors de direcció de cuina i gestió d’allotjaments turístics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Chemi Villar: “Hem creat un nou circuit d’assistència al SSIBE per receptar menys benzodiazepines”

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) ha iniciat aquest mes de maig una campanya per reduir l’ús de les benzodiazepines. N'hem parlat amb el director de l'Àrea Bàsica de Salut de la Bisbal d’Empordà, Chemi Villar.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -