27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Les noves mesures davant el sector hoteler i turístic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern català fa marxa enrere i aplica noves restriccions a Catalunya i parar aquesta cinquena onada. Avui parlem amb Judith Lloberol, gerent del grup Costa Brava Centre, sobre com està afectant el sector turístic i hoteler les noves mesures.

Fins ara, el toc de queda està afectant sobretot a l’oci nocturn, ja que tenen poc marge per treballar. Per altra banda, l’allotjament també es troba afectat, específicament al sector dels casaments, ja que no es poden fer de nit ni tampoc es pot ballar.

Respecte l’aforament limitat, Judith Lloberol ens explica ja des de les primeres restriccions es van veure afectats, i qui més ho pateix son els restaurants amb menjadors interiors, ja que a les terrasses, mentre es mantingui la distància, no hi ha cap problema.

 

Finalment, el sector hoteler no ha patit gaire les mesures. Malgrat haver hagut cancel·lacions de reserves d’estrangers, segueixen entrant altres reserves a l’últim moment, que ajuden a compensar la situació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -