Avui, a la sala de plens de la Diputació de Girona, s’ha presentat la 18a edició del Mediterranean International Cup, més conegut com a MIC, que en aquesta ocasió es disputarà del 28 de març a l’1 d’abril. Dues novetats destaquen en aquesta pròxima edició: l’entitat organitzadora, MICSports, vol expandir-se a altres territoris i per això desembarcarà a l’Alt Empordà. De fet, Figueres serà la ciutat que acollirà l’acte inaugural. D’altra banda, Palamós tornarà a ser l’escenari on es realitzaran les finals. A més, també està prevista la celebració de la segona edició del MICBasketball.

A l’acte, hi han assistit Carles Salgas, diputat d’Esports a la Diputació de Girona, Lluís Puig, alcalde de Palamós; Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona i Juanjo Rovira, director de MICSports. Aquest últim ha explicat algunes línies traçades d’aquesta edició: al MICFootball, s’incorporen dues noves categories, cadet de primer any i infantil de primer any. Per a més inri, en bàsquet, es pretén passar de quatre a vuit categories.

L’organització ja ha confirmat la presència, al MICFootball, del FC Barcelona, l’Espanyol, l’Athletic de Bilbao, Manchester United, Inter de Milà i Paris Saint-Germain.