9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Les togues censuren les aules

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Les togues censuren les aules
Loading
/

Aquest dilluns les togues han tornat a entrar a les aules. Un fet intolerable i antidemocràtic.

El TSJC ha desestimat les mesures que el govern de la Generalitat li va traslladar per mirar de convèncer el tribunal que es podia donar per complerta la sentència del 25%. I ha assenyalat que els centres hauran d’impartir en castellà, com a mínim, una assignatura troncal, més enllà de la de llengua castellana.
Per comunicar-ho, el TSJC, ha redactat una interlocutòria plena d’errors tipogràfics, ortogràfics i de concordança. Pressa, o potser els cal un 25% més de classes de català a aquests jutges…

No podem permetre que l’arbitrerietat i la pressió d’una representació del 0.01% de l’alumnat s’emporti per davant el criteri pedagògic, la convivència i el sentit comú.
El nivell de castellà dels catalonoparlants es mantindrà.
El nivell de català dels castellanoparlants es deteriorarà.
Qui hi perd amb aquesta sentència són els estudiants castellanoparlants. Enhorabona als pares de l’Asamblea por una Escuela Bilingüe. Visca la ignorància!

És evident que aquesta sentència vol fer desaparèixer el català de l’escola i de la societat. Ara més que mai cal que ens unim per fer front a aquesta repressió que no sembla tenir límits. Si de debó volem conservar la llengua i el País, ens tocarà desobeir i recordar que la millor defensa és la independència.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios