9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

L’escola de Vall-llobrega podria arribar el 2022

Des de la Generalitat, apunten que durant aquest 2020 volen licitar i adjudicar el projecte, però l'Ajuntament diu que no "confiarà fins que hi hagi les màquines treballant"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'escola de Vall-llobrega podria arribar el 2022
Loading
/

Una vegada presentat el projecte de Presssupostos de la Generalitat per a l’any 2020, s’ha sabut que es preveu una inversió d’uns 1,9 milions d’euros per a la construcció de l’escola de Vall-llobrega, substituint així els mòduls actuals i que estan col·locats des del 2005. La Generalitat va anunciar l’any passat que faria la construcció de l’escola i que buscaria executar el projecte abans del 2023. Calculen que el nou edifici podria estar enllestit pel 2022.

La inversió està dividida en dos desemborsaments. Un primer es faria l’any 2021, que seria d’1,15 milions d’euros, mentre que l’últim es realitzaria el 2022 i sumaria una quantia de més de 740.000 euros. Fonts de l’Ajuntament de Vall-llobrega han dit a Ràdio Capital que consideren que és una “bona notícia”, però no acaben de mostrar-se confiats: afirmen que fins que no vegin “començar les obres, no estarem tranquils”. Argüeixen que ja fa uns anys va haver-hi un projecte que es va arribar a licitar i finalment no es va concretar, i per això esperen que “aquesta vegada sí que vagi de debò perquè portem molts anys batallant per aquesta escola junt amb els veïns i veïnes per un edifici en condicions pels alumnes”.

Per la seva banda, Martí Fonalleras, el delegat territorial d’Ensenyament a Girona, ha explicat a aquest mitjà que “l’escola de Vall-llobrega és una prioritat” i que així es va demostrar quan “el Govern va acordar el 30 d’abril de 2019 que es fes un projecte de construcció”. Fonalleras ha detallat que s’està treballant en la definició de les bases de licitació i la idea és que aquest any es podria deixar licitat i adjudicat el projecte. Sobre terminis, això és el que diu el delegat territorial d’Ensenyament:

Des del consistori, també apunten que desitgen que “encara que no s’aprovessin els Pressupostos de la Generalitat, el projecte tiri endavant”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -