8.3 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

“L’Espai Ter programa amb la mirada de present cap al futur”

Entrevistem el seu gerent, Antoni Roviras, de cara a la programació del primer semestre del 2020

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Espai Ter ja ha presentat la seva programació del primer semestre del 2020, i el seu gerent, Antoni Roviras, ha explicat a Ràdio Capital que aquest any “l’ambició per programar-ho l’ha marcada els gustos del públic, que cada vegada ve més als espectacles.”

Volen buscar una mirada “de present cap a futur”, i per això, diu Roviras, “l’Espai Ter és com un políedre per on hi ha de passar de tot.” Per això, amb la programació musical, volen, ha explicat, “reivindicar el passat, present i futur de les músiques sorgides de la voluntat de la gent.”

El gerent de l’Espai Ter ha explicat com es programa i es trien els espectacles, a través de trobades, visionats i cursos, i aprovat, és clar, pel pressupost.

Per la gent jove, ha explicat que s’està treballant amb l’Ajuntament per realitzar un carnet perquè es pugui accedir al teatre a preus molt assequibles, però que ara per ara, el descompte més freqüent que promouen és el de 5 espectacles per 60€.

A banda d’això, també ha explicat l’espectacle que es farà aquest divendres a Teresa Rebull, l’àvia de la nova cançó, que segon sha dit serà “un concertàs i una festa increïble.” Serà un homenatge jazzístic de tota la seva obra, dins del programa “Música i exili”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies