Actual parada dels autobusos / Manel Magrinyà

Sembla que finalment les imatges dels embussos per la parada dels autobusos de la Sarfa al centre de la ciutat i en plena C-66 tenen els dies comptats.

El camí per dotar la capital baix empordanesa d’una estació d’autobusos digna ha estat llarg i en ell han treballat consistoris de diferent signe polític fins que finalment l’any 2017 el Departament de Territori va adjudicar la redacció del projecte de la nova estació, i posteriorment Ajuntament de la Bisbal va aprovar el pla especial per l’equipament.

Emplaçament de la futura estació / Manel Magrinyà

Algunes discrepàncies puntuals entre la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona i i el Consistori bisbalenc havien endarrerit el tant esperat projecte que a hores d’ara sembla definitivament desbloquejat.

El projecte preveu un disseny en forma de gran marquesina que aculli un petit edifici amb serveis i les andanes. També s’habilitarà una nova àrea a la cruïlla de la carretera GI-664 amb el carrer del Doctor Robert per a facilitar la parada del transport de viatgers per carretera. Cedits els terrenys i adjudicat el projecte, els treballs amb una inversió prevista d’un milió d’euros començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de sis mesos i tot apunta a que finalment la Bisbal d’Empordà comptarà amb una estació d’autobusos digna de la seva capitalitat de comarca.