29 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni acollirà la Culturefest, La Brava

És un festival d'oci cultural que pretén que els visitants descobreixin més detalls de la Costa Brava

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’espai d’El Collet de Sant Antoni de Calonge acollirà entre el 2 i 12 d’agost la primera edició d’un festival d’oci cultural, el Culturefest, La Brava. És un esdeveniment patrocinat per la marca de cervesa La Brava Beer, també l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i rep el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava.

L’objectiu del projecte és realitzar activitats d’oci que permetin conèixer més a fons la Costa Brava i el seu entorn. Altres activitats programades aniran des de la música, la gastronomia, tallers, exposicions, art en directe, cinema a la fresca, activitats de ioga, una zona per als més petits i un espai “de relax”.

A la zona infantil, també tindran lloc tallers de ceràmica o arquitectura. Pels més grans, es farà una mena de room escape que tindrà com a temàtica l’entorn de la Costa Brava. Pel que fa a l’aspecte musical, no es coneixerà el programa fins al proper 2 de juliol. Un dels objectius és arribar a la xifra de 25.000 visitants.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La història darrera aquesta fotografia del Club Golf d’Aro durant l’incendi de Castell d’Aro

Rocío Aranda, directora del Club Golf d'Aro, explica que el divendres passat a la tarda, es van adonar que hi havia un incendi a prop del seu club de golf quan van començar a veure fum. Ens explica com van viure aquesta situació.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -