23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Creu Roja perd la gestió del socorrisme a les platges de Palafrugell

Ara se'n ocuparà una altra empresa després d'un concurs públic, però l'Ajuntament vol que la Creu Roja mantingui altres serveis al poble

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Creu Roja ha perdut la gestió de la vigilància i de les tasques de socorrisme de les platges de Palafrugell. A partir d’ara, una altra empresa se’n farà càrrec després de guanyar el concurs públic.

El regidor d’Entesa per Palafrugell, Guillem Genover, va preguntar al Ple de dimarts a l’alcalde, Josep Piferrer, per aquesta qüestió. Piferrer va compartir amb Genover el fet que es perdi aquest servei de la Creu Roja, i que l’endemà de saber que no serien l’operador de la vigilància de les platges es van reunir amb ells, i van tractar dos temes:

Finalment, Piferrer ha considerat que l’Ajuntament ha de vetllar per “conservar aquelles entitats que fan serveis pel bé del poble”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -