14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

L’Estartit projecta un “rejoveniment” de la seva imatge

"Estem al Mediterrani i, a vegades, sembla que estiguem a un altre lloc", ha criticat Genís Dalmau, president de l'EMD de l'Estartit, en declaracions al Supermatí de Ràdio Capital

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’EMD de l’Estartit ha presentat aquest matí l’estudi de millora de la qualitat urbana de la zona comercial del nucli. Es tracta d’un document encarregat a l’arquitecta Anna Sebrià i que indica que cal canviar l’enjardinament, la il·luminació, la millora de les places d’entrada al centre comercial. També caldrà actualitzar l’ordenança d’ocupació de via pública i definir una carta de colors per les façanes. Aquest procediment s’uneix a les obres del Club Nàutic, que acabaran els proers mesos, i les del passeig marítim, que podrien començar l’hivern que ve.

“Estem al Mediterrani i a vegades sembla que estiguem a un altre lloc”, ha criticat Genís Dalmau, president de l’EMD de l’Estartit, en declaracions al Supermatí de Ràdio Capital. Genís Dalmau ha avançat per què és necessari “posar al dia” el municipi:

La primera fase suposarà millorar l’enllumenat públic aquest 2019, amb un pressupost de 60.000 euros, com una primera fase del procés de “rejoveniment” de l’Estartit.

“Aquesta primavera, Ports de la Generalitat presentarà la seva proposta de com ha de ser la renovació del Passeig“, ha dit Dalmau. Per la seva banda, l’entitat que lidera ha encarregat un informe per saber com hauria de ser el disseny de les terrasses de la primera línia de mar.

Dalmau no ha garantit que les obres comencin l’octubre de 2019, si Ports de la Generalitat compleix amb els terminis. “Si no, haurà de ser l’octubre de 2020”, ha declarat Dalmau.

Escolta l’entrevista sencera a Genís Dalmau

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per fires, enfira’t!

El mes d’octubre està a punt d’expirar, i carregat de notícies i d’esdeveniments, vol deixar el millor gust d’un...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -