0.7 C
Pals
Dimecres, 19 gener 2022
- Publicitat -

L’Estat es compromet a garantir de manera urgent la seguretat dels Griells, a l’Estartit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha assegurat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que donen màxima prioritat a la problemàtica que afecta la platja i el passeig dels Griells. Una delegació del municipi, encapçalada per l’alcalde, Josep Maria Rufí, s’ha reunit aquest dimarts a Madrid amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz.

El representat ministerial ha manifestat que cal prendre mesures urgents per garantir la seguretat dels veïns, perquè la pèrdua de la platja exposa l’escullera del passeig directament al mar. Segons Muñoz, el ministeri disposa d’un estudi detallat de les dinàmiques marines que preveu accions concretes per revertir o atenuar el retrocés e la platja. Alhora, s’ha compromès a estudiar els informes del consistori i de la Universitat Politècnica de Catalunya amb propostes per garantir l’estabilitat del passeig. A la trobada també han tractat de la continuïtat del passeig entre Griells i la Pletera, la millora del passeig de la Platja Gran o la possible col·laboració del ministeri amb el projecte Life Pletera. Aquest conjunt d’actuacions han de servir per ordenar la façana marítima del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Batuda de senglars i ànecs collverds a la mota del riu Ter

Aquest dijous es fa una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d'ànecs collverds al tram final del riu Ter, fora de la Reseva Natural del Parc Natural
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -