10 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

L’exposició fotogràfica de Xavier Manrique “Aire” encara es pot veure al Museu de la Mediterrània de Torroella

Aquest viatge calmat entre els infinits espais del Delta de l’Ebre hi serà fins al dia 4 de gener

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els enamorats de fotografies i de paisatges inspiradors encara tenen temps d’anar a veure al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí l’exposició de Xavier Manrique, la qual durarà fins al dia 4 de gener . “Aire” és el nom de l’exposició com també d’un llibre seu i proposa un viatge visual i calmat entre els espais infinits del Delta de l’Ebre.

A través de la seva mirada, l’autor ens passeja pel Delta de l’Ebre que el va inspirar quan el va visitar per primera vegada. Després d’haver reflexionat sobre l’enfoc que volia donar a les seves obres, l’autor va iniciar un projecte que durarà dos anys durant els quals va fotografiar el Delta en diverses visites. El fruit d’aquest treball és una proposta narrativa-visual integrant tot allò que l’inspira en el Delta: calma, pausa i aquells grans espais que suggereixen llibertat.

Xavier Manrique (Barcelona 1968) és fotògraf, analista i programador informàtic. La seva fotografia se centra en la natura, de la que és un apassionat. El seu interès està orientat en crear imatges a partir de moments efímers, buscant els detalls de formes i textures més inusuals, aprofitant les diferents intensitats i colors de la llum. A partir d’aquí mostra un interès creixent dirigit cap a la conceptualització del paisatge, buscant en ell metàfores de la vida i reflexions personals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -