7.5 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

L’exposició fotogràfica de Xavier Manrique “Aire” encara es pot veure al Museu de la Mediterrània de Torroella

Aquest viatge calmat entre els infinits espais del Delta de l’Ebre hi serà fins al dia 4 de gener

El més llegit

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Garoinada de Palafrugell tira endavant tot i les restriccions

Tot i les restriccions imposades els establiments participants han decidit tirar endavant la campanya.

Un detingut a Palafrugell per punxar les rodes de vehicles

Agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir el responsable d'haver provocat la punxada de diverses rodes, de forma massiva, a vehicles estacionats al barri de Vilaseca-Bruguerol de Palafrugell
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els enamorats de fotografies i de paisatges inspiradors encara tenen temps d’anar a veure al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí l’exposició de Xavier Manrique, la qual durarà fins al dia 4 de gener . “Aire” és el nom de l’exposició com també d’un llibre seu i proposa un viatge visual i calmat entre els espais infinits del Delta de l’Ebre.

A través de la seva mirada, l’autor ens passeja pel Delta de l’Ebre que el va inspirar quan el va visitar per primera vegada. Després d’haver reflexionat sobre l’enfoc que volia donar a les seves obres, l’autor va iniciar un projecte que durarà dos anys durant els quals va fotografiar el Delta en diverses visites. El fruit d’aquest treball és una proposta narrativa-visual integrant tot allò que l’inspira en el Delta: calma, pausa i aquells grans espais que suggereixen llibertat.

Xavier Manrique (Barcelona 1968) és fotògraf, analista i programador informàtic. La seva fotografia se centra en la natura, de la que és un apassionat. El seu interès està orientat en crear imatges a partir de moments efímers, buscant els detalls de formes i textures més inusuals, aprofitant les diferents intensitats i colors de la llum. A partir d’aquí mostra un interès creixent dirigit cap a la conceptualització del paisatge, buscant en ell metàfores de la vida i reflexions personals.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Els Amics de les Arts anuncien que treballen en un musical

Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau. Segons comenta el grup, fa dos…

Altres notícies