11.7 C
Pals
Diumenge, 11 abril 2021
- Publicitat -

Els infants de Palafrugell podran veure els Reis d’Orient al Teatre Municipal

Hi haurà, però, una organització molt definida i un seguit de limitacions

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb les restriccions d’enguany els Reis d’Orient arribaran directament al Teatre Municipal de Palafrugell i s’hi organitzarà la visita dels infants.

Segons informa Ràdio Palafrugell, cal fer reserva prèvia al 972 61 11 72 durant els dies 28,29 i 30 de desembre de 9 h a 2h i de 5h a 9h. També es podran fer el 2 de gener de les 10 fins la 1 i de 6h a 9h. En el moment de la reserva es podrà triar un rei per entregar-li la carta i, per evitar encreuaments, només es podrà triar un rei per família.

Per evitar aglomeracions, el nombre de persones d’una família està limitat a 5. Es podrà accedir al teatre entre les 9 del matí fins a les 9 de la nit del 5 de gener, en torns de 30 minuts que seran assignats el dia de la reserva.

S’assegurà que totes les mesures de seguretat imposades com ara mascareta, gel hidroalcohòlic i presa de temperatura a l’entrada seran respectades. Però a més, s’haurà de signar una declaració de responsabilitat conforme cap membre de la família no té símptomes de la Covid-19 o està en quarantena.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -