25.2 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós tindrà dijous un nou sistema de confirmació de visites

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir del dijous 27 de juliol l’Hospital i el departament d’anàlisis clíniques del CAP de Palamós tindran un nou sistema de confirmació de visites i de crida per entrada a consulta a consultes externes i radiologia. D’aquesta manera, es reduiran les cues a admissions de consultes externes i es millorarà la confidencialitat de l’usuari.

Just a l’entrada de l’hospital hi haurà dos punts de confirmació de visita on l’usuari s’haurà d’identificar amb el DNI, la Targeta Sanitària Individual (TSI) o bé la lectura del codi de barres del volant de dictació. En el cas del CAP de Palamós, s’instal·larà dins la sala d’espera. El dispensador imprimirà un tiquet amb la sala d’espera i el torn, i al finalitzar, també un justificant de visita si és necessari.

A les sales d’espera hi haurà unes pantalles informatives que aniran avisant dels diferents torns i les portes on seran atesos. Durant els primers dies hi haurà personal de suport per guiar l’usuari, i per dubtes o suggeriments, l’usuari es pot adreçar al correu electrònic [email protected]<

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Laporta presidirà l’homenatge a Johan Cruyff a l’Hostal de La Gavina de S’Agaró

Aquest dissabte 2 de juliol a les 19:00 hores, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, juntament amb...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -