25.3 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

La Bisbal rescindeix el contracte amb la constructora de la biblioteca comarcal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de la Bisbal d’Empordà ha aprovat acabar el  contracte amb la constructora Arcadi Pla SA després de més de 4 anys en què les obres han estat aturades. Es tracta d’una resolució de mutu acord entre l’empresa i el consistori.

Ara bé, no hi ha hagut el mateix acord sobre la quantitat que l’Ajuntament ha de pagar a l’empres pels costos de manteniment de l’obra des que es va aturar. Arcadi pla SA va demanar 134.159,10 euros però la Bisbal només  considera justificat un import de 59.904,25€. Finalment, però, segons l’alcalde, Lluís Sais, l’empresa ha acabat acceptant la xifra.

El cap de l’oposició, Óscar Aparcio, lamenta la situació:

El consistori està a l’espera que la justícia conformi si s’ha d’enderrocar part de l’edifici. El jutge va considerar que dues de les façanes de la biblioteca vulneraven el pla d’ordenació urbanística de la Bisbal.

Una de les inversions més destacades dels pressupostos de 2017 és reformar l’antic escorxador perquè serveixi provisionalment com a biblioteca, a l’espera de la resolució del litigi per la nova biblioteca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -