21.4 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Liceu a la fresca a Platja d’Aro aquest dissabte

El Liceu a la fresca serà aquest dissabte a Platja d’Aro. El projecte, que funciona des del 2007, té l’objectiu d’acostar l’òpera a la ciutadania i retransmet obres a les places dels pobles.

Aquest dissabte a les 10h del vespre, es podrà assistir a una peça de Carmen de Bizet que s’havia representat el 2010 al Gran Teatre del Liceu amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla. L’acte tindrà lloc a l’aparcament de la Masia Bas i és gratuït; està organitzat per l’associació cultural Culturejant en col·laboració amb l’Ajuntament.

Es respectaran totes les mesures de seguretat requerides: a l’entrada es prendrà la temperatura de les persones, hi haurà gel i l’ús de la mascareta serà obligatori. També es respectarà la distància de seguretat entre les cadires. Les portes obriran a les 8,30  i es recomana arribar amb temps per evitar aglomeracions.

Mercè Diago, portaveu de l’associació Culturejant i entrevistada avui al Supermatí agraeix la col·laboració de l’Ajuntament que ha posat tots els mitjans tècnics.

Properes dates de l’Associació Culturejant:

19 de juliol, teatre: Set maneres de ser Hamlet de Josep Pere Paído – Pavelló Municipal de Castell d’Aro

29 d’Agost, recital de cant i piano: Cançons de mar – Mirador de S’Agaró (lloc per confirmar)

Podeu fer les vostres reserves per mail a [email protected]

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios