19 C
Pals
Dimecres, 29 setembre 2021
- Publicitat -

L’IPEP obre una línia de subvencions per a activitats econòmiques locals

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell a principis d’any i  per tretzè  any consecutiu, va aprovar una nova convocatòria de subvencions amb l’objectiu d’incentivar la millora i la inversió de les activitats econòmiques així com del foment de l’emprenedoria al municipi.

Els titulars de l’activitat econòmica han de tenir la seu social i/o l’establiment sobre el que recauen les accions a Palafrugell. Aquest tipus d’accions van destinades a les persones emprenedores o si alguna activitat econòmica ha fet una reforma o inversió important en el seu negoci.

Les subvencions s’atorguen en règim de concurrència no competitiva i l’import de la subvenció serà d’un màxim de 2.000 euros per sol·licitant que compleixi els requisits d’admissió.  La data límit per a la sol·licitud és el 30 de setembre de 2019.

Les bases i els formularis necessaris per tramitar la sol·licitud de subvencions es troben al web de l’IPEP  www.ipep.cat i al de l’Ajuntament de Palafrugell www.palafrugell.cat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El porta a porta a Forallac ja està del tot desplegat

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -