L’olotí que ho va deixar tot per menjar-se els millors tacos de Mèxic

 

Aniol Güell va aterrar a Guadalajara per fer l’últim curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, però allà va descobrir que ser «foodie» era «la millor feina del món». Ara, amb més de mig milió de seguidors a Instagram, es deixa seduir per la gastronomia mexicana més autèntica des del seu perfil @Tacotios. Si Aniol Güell s’hagués quedat aquí i s’hagués posat a treballar de professor d’educació física (una carrera que, confessa, va escollir després de «descartar» la resta), seria un «esclau del sistema». I és que ja fa temps que intuïa en la mirada dels que marxaven «una manera diferent d’entendre el món». Així que va decidir fer les maletes i anar a estudiar l’últim curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (que cursava a l’Euses de Salt) a la ciutat mexicana de Guadalajara. L’Aniol ha estat entrevistat per Joan Bosch al programa DE CAP A CAP.