20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

L’oposició de Calonge reclama destinar mig milió d’euros als efectes de la crisi

Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni han presentat aquest matí una instància a l’Ajuntament per augmentar el pressupost social en 370.000€.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els 9 regidors de l’oposició de Calonge i Sant Antoni, que son majoria, reclamen a l’alcalde Bell-lloch multiplicar per 7 el pressupost social i destinar mig milió d’euros a pal·liar els efectes de la crisi. Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni han presentat aquest matí una instància a l’Ajuntament per augmentar el pressupost social en 370.000€. L’equip de govern vol destinar 63.000€ a projectes socials, “una dotació clarament insuficient” pels 9 regidors d’aquests grups municipals.

L’oposició està convençuda que “només des d’un pacte transversal per a la reactivació, un gran acord entre les forces polítiques del municipi i els diferents sectors de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la ciutadania i el teixit associatiu, es podrà superar l’actual context de dificultats”. També han dit que “l’actual govern no sap com sortir d’aquesta situació, no es deixa ajudar i s’ha instal·lat en una crisi permanent”.

Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni demanen incloure en el proper Ple de juliol, la dotació de 370.000€ més en els convenis de serveis socials i d’habitatge. L’augment de 370.000€ sumats als 63.000€ que té previst destinar l’equip de govern d’ERC-Avancem, permetria destinar quasi mig milió d’euros a mesures per fer front a la colpidora crisi de la COVID19. En concret, els convenis fan referència a l’Actualització de delegació de competències en favor del CCBE en matèria de Serveis Socials, Ciutadania, Igualtat i altres programes d’atenció a les persones (Exp. 2020/2149) i al conveni amb el CCBE per al desenvolupament del servei d’Habitatge 2020 (Exp. 2020/1353). Aquest quasi mig milió d’euros permetria donar ajuts a les famílies més vulnerables, ajuts a l’habitatge, contractar personal específic per donar cobertura a les necessitats extraordinàries de la crisi, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -