24.1 C
Pals
Dimecres, 21 octubre 2020

L’oposició de Calonge reclama destinar mig milió d’euros als efectes de la crisi

Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni han presentat aquest matí una instància a l’Ajuntament per augmentar el pressupost social en 370.000€.

El més llegit

COVID-19 al Baix Empordà, segona comarca amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

La situació del coronavirus al Baix Empordà empitjora després que la comarca tingui una de cada cinc PCR positiva i Palafrugell sigui el segon municipi de Catalunya amb risc de rebrot més alt

L’hospital de Palamós anul·la les operacions demorables a “pacients fràgils” per afrontar la segona onada de COVID-19

El SSIBE ajorna algunes proves a primària i a consultes externes i suspèn els ingressos temporals a Palamós Gent Gran

Ecologistes i pagesos s’oposen a la variant de Torroella

Sostenen que el futur pont sobre el Ter trinxarà la plana agrícola i tan sols traurà un 10% del trànsit cap a l'Estartit

Palafrugell posa en funcionament la nova àrea de Qualitat Urbana

L’objectiu de la incorporació d’aquesta nova àrea ha de servir per millorar els serveis que tenen una relació directa amb la via urbana, i al mateix temps, exercir una millor qualitat de tot allò que té a veure amb els elements urbans que més afectació directa tenen amb la ciutadania.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els 9 regidors de l’oposició de Calonge i Sant Antoni, que son majoria, reclamen a l’alcalde Bell-lloch multiplicar per 7 el pressupost social i destinar mig milió d’euros a pal·liar els efectes de la crisi. Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni han presentat aquest matí una instància a l’Ajuntament per augmentar el pressupost social en 370.000€. L’equip de govern vol destinar 63.000€ a projectes socials, “una dotació clarament insuficient” pels 9 regidors d’aquests grups municipals.

L’oposició està convençuda que “només des d’un pacte transversal per a la reactivació, un gran acord entre les forces polítiques del municipi i els diferents sectors de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la ciutadania i el teixit associatiu, es podrà superar l’actual context de dificultats”. També han dit que “l’actual govern no sap com sortir d’aquesta situació, no es deixa ajudar i s’ha instal·lat en una crisi permanent”.

Junts, el PSC, Republicans i el PP de Calonge i Sant Antoni demanen incloure en el proper Ple de juliol, la dotació de 370.000€ més en els convenis de serveis socials i d’habitatge. L’augment de 370.000€ sumats als 63.000€ que té previst destinar l’equip de govern d’ERC-Avancem, permetria destinar quasi mig milió d’euros a mesures per fer front a la colpidora crisi de la COVID19. En concret, els convenis fan referència a l’Actualització de delegació de competències en favor del CCBE en matèria de Serveis Socials, Ciutadania, Igualtat i altres programes d’atenció a les persones (Exp. 2020/2149) i al conveni amb el CCBE per al desenvolupament del servei d’Habitatge 2020 (Exp. 2020/1353). Aquest quasi mig milió d’euros permetria donar ajuts a les famílies més vulnerables, ajuts a l’habitatge, contractar personal específic per donar cobertura a les necessitats extraordinàries de la crisi, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tres ferits en un accident entre un cotxe i un autobús a Pals

Dos dels accidentats van quedar ferits menys greus i van haver de ser traslladats fins a l'Hospital de Palamós, el tercer dels ocupants està ferit lleu

Jordi Soler, nou alcalde de Calonge, cobrarà 5000 euros anuals més que el seu predecessor

El nou alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, cobrarà 5000 anuals més que l'anterior alcalde, Miquel Bell-lloch. El salari de Soler, i els dels altres membres del nou govern, es van aprovar en una sessió extraodinària del Ple aquest dilluns passat.

Supermatí – 21-10-2020

Recupera l'informatiu d'aquest dimecres

Escoles

Escrivim a Ràdio capital per recordar fets del nostre petit lloc sobre la terra, coses bones per recordar i  coses que no ens agraden...

Dimecres gens fred amb forces intervals de núvols

La temperatura no ha baixat de 18 ºC durant la passada matinada donant lloc a una jornada gens freda. L'estat de cel estarà entre mig i força ennuvolat. Entre demà i divendres continuaran els intervals de núvols i es pot produïr algun petit ruixat durant la matinada de divendres.

Altres notícies