11.7 C
Pals
Dissabte, 10 desembre 2022
- Publicitat -

Maite Selva, sobre Illa Roja: “No podem prohibir els banyistes tèxtils, s’ha de respectar tothom”

L'alcaldessa de Begur afirma que el xiringuito no comporta cap problema i que "està complint el que l'Ajuntament vol que sigui"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En els darrers dies ha anat creixent el conflicte entre els usuaris nudistes i els banyistes tèxtils de la platja de l’Illa Roja de Begur. Els motius, l’augment de visitants no nudistes i la presència d’un nou xiringuito que es nega a servir als naturistes que no portin roba. Els naturistes asseguren que es tracta de discriminació cap als nudistes, mentre que el xiringuito defensa que són mesures d’higiene contra el coronavirus.

L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, va fer declaracions sobre aquest tema en una entrevista a l’estudi de Ràdio Capital el passat 4 d’agost. L’alcaldessa va recordar que no és una cala catalogada com a nudista, i que per tant no es pot prohibir que la gent hi vagi amb banyador. Maite Selva demana, per tant, respecte per part de tothom.

Pel que fa al xiringuito, Selva afirma que estan complint tot el que se’ls va demanar. Sobre el fet d’haver de servir o no a les persones que van despullades, l’alcaldessa apunta el xiringuito “té dret a fer el que vulgui”.

Per l’altra banda, la Federació Naturista-Nudista de Catalunya també s’ha pronunciat a través de les xarxes socials. A través de Twitter han explicat que han demanat formalment al consistori de Begur que posi un cartell informatiu a Illa Roja “per informar sobre la seva tradició nudista”, i que la resposta que han rebut és “molt decebedora” i insensible amb el nudisme, ja que no la volen senyalitzar.

A Ràdio Capital volem seguir aprofundint i debatent sobre aquest tema. És per això que aquest dimecres a la tarda li dedicarem la secció Debat Capital del programa La Xalana (presentat per Marc Clapés), i escoltarem i tractarem els diferents punts de vista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -