28.5 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

[MAPA] Les noves càmeres que multaran a qui circuli pel centre de la Bisbal

La setmana passada l'Ajuntament de la Bisbal va instal·lar dues noves càmeres al nucli antic de la Bisbal, per tal de restringir el pas de vehicles

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fotografia: Plaça de la Llibertat (Ajuntament de la Bisbal d’Empordà)

La setmana passada l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va instal·lar dues noves càmeres al nucli antic de la Bisbal, per tal de restringir el pas de vehicles. Aquestes dues noves càmeres, instal·lades al carrer Valls d’en Colomer i a la Plaça de la Llibertat, se sumen a la càmera que hi ha al Carrer Ample des del 2020.

En el mapa a continuació es pot veure la ubicació de les tres càmeres que hi ha instal·lades a la Bisbal i l’àrea restringida que en resulta.

Aquests dispositius permeten identificar automàticament i multar els vehicles que passin per la zona afectada per la restricció. Com es pot veure al mapa, aquesta inclou el Carrer Ample, la plaça Jacint Verdaguer, el carrer de les Mesures, carrer Pella i Forgas, carrer Sant Jaume, plaça Major, carrer del Raval, carrer Valls d’en Colomer, carrer de la Riera, carrer Germans Sitjar, carrer Canonja, plaça de la Llibertat i carrer dels Valls.

Les persones que viuen a la zona i necessiten accedir-hi, ho poden fer omplint un formulari per autoritzar el seu vehicle.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Castell Gala Dalí de Púbol, l’habitació pròpia de Gala

Entrar al Castell de Púbol és endinsar-se a l'escenari, congelat, d'alguns instants de les vides de Gala Dalí i Salvador Dalí. Durant la visita, te'ls pots imaginar a les sales d'estar, a la cuina o a passejant pels jardins. Sobretot a Gala, ja que el Castell era "la seva habitació pròpia", el seu espai de solitud i reflexió.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -