20 C
Pals
Diumenge, 17 octubre 2021
- Publicitat -

Marc Calvet: “En dos anys i mig hem anat baixant progressivament l’endeutament de l’Ajuntament”

El regidor de promoció econòmica i participació ciutadana de Torroella de Montgrí, Marc Calvet, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital els projectes que ha posat en marxa l’Ajuntament durant el seu mandat.

El més recent ha estat l’aprovació de la millora de l’accessibilitat de les voreres a través d’uns pressupostos participatius del municipi. Aquesta ha sigut la primera vegada que Torroella ha sotmès a votació les propostes de millora proposades també pels ciutadans. Ha participat el 8% del cens, un resultat que Marc Calvet ha qualificat de “molt bo”.

Calvet ha explicat que altres objectius de l’ajuntament són establir estratègies comercials per potenciar les botigues del nucli del poble, recuperar la zona del riu i construir una zona esportiva.

En aquesta mateixa entrevista ha respost a les crítiques de Jordi Cordon (exalcalde al qual van aplicar una moció de censura) que acusa l’actual govern de reduir la partida destinada a les inversions. Calvet ha dit que el que mostra són xifres enganyoses d’una partida ja finalitzada.

El regidor d’ERC ha mostrat la seva afecció envers l’empresonament de Dolors Bassa i ha manifestat el seu acord amb la separació de llistes dels partits independentistes.

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios